search

Erasmus+ projekta sanāksme Turcijā (6.-13.05.2018)

Autors: Agita Ozolina

16. Maijs, 2018

Erasmus+ projekta sanāksme Turcijā (6.-13.05.2018)

No 6.-13.maijam 3 Jelgavas Valsts ģimnāzijas skolotāji (A.Ozoliņa, J.Dūrējs un L.Krieviņa) un 10 septīto un astoto klašu skolēni (Kārlis Blūmanis, Toms Andris Putniņš, Rūta Evelīna Birzmale, Karolīna Dierkale, Sanija Kokta, Marta Āboliņa, Līva Lastovecka, Emīlija Grīsle, Elizabete Grietēna, Kristiāna Rubeze) piedalījās Erasmus+ programmas projekta “IKT aktīvā mācīšanās un mācīšanas procesā- iedvesmojoši, izaicinoši, aizraujoši” sanāksmē Turcijā. Projekta sanāksmē piedalījās projekta partneri no Latvijas (koordinatori), Polijas, Beļģijas, Nīderlandes, Portugāles, Itālijas un Turcijas.

Projekta sanāksme tika organizēta kā skolēnu nometne, kurā viņi vaīja mācību stundas, analizēja tās, organizēja saliedēšanās pasākumus, iepazīstināja ar savas valsts tradīcijām, kopā apguva dažādus video veidošanas rīkus.

Skolēniem un skolotājiem bija iespēja piedalīties skolas organizētajā zinātņu dienā, kurā skolēni prezentēja gada veikumu, pētījumus, radītos produktus.

Projekta darba laikā ikvienam bija iespēja dalīties pieredzē par esošo mācīšanas un mācīšanās procesu skolās, skolotāju un skolēnu sadarbību.

 

Nākošā projekta sanāksme tiks organizēta Latvijā no 7.-14.10.2018, kurā atkal tiksies skolēni. Projekta anāksmes laikā tiks organizēta starptautiskā olimpiāde dabaszinātņu jomā.

Agita Ozoliņa, projekta koordinatore